Prémium sótermékek

szeretettel

Himalája Só a gasztronómiában

A Himalája Só a legtermészetesebb és legősibb tengeri só, mely mentes minden ipari beavatkozástól, kezeléstől és adalékanyagtól. Ásványi anyag és nyomelem tartalma, egyedi kristályszerkezete, rózsaszínes kristályos színe és 100%-os tisztasága teszi különlegessé.

A Himalája Étkezési Só kedvező hatásai

Ételeid ízesítésére használva, étkezési sóként fogyasztva minden pozitívumát élvezheted. Jótékonyan hat tested biokémiai és biofizikai folyamataira. Pozitívan hat keringési- és idegrendszered, valamint sejtjeid működésére. Szabályozza a vérnyomást, és jótékony hatást gyakorol a szívműködésre (természetesen csak megfelelő mennyiségben fogyasztva). Támogatja és segíti az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít. Lúgosítja a szervezeted, helyreállítja annak sav-bázis egyensúlyát. Erősíti a csontjaidat, izmaidat, ízületeidet. Kívül-belül hidratál és támogatja immunrendszeredet. Energetizál és egyensúlyba hoz. Jelentősége éppen ezért a gasztronómiában különösen meghatározó, nem ok nélkül szavazott bizalmat ennek a különleges sónak számos neves séf és szakács.

Fedezd fel a Himalája Sóban rejlő lehetőségeket!

Himalája Só Sütőlap

A Himalája Sóval nemcsak ételeidet ízesítheted, hanem az abból készített kősó sütőlappal a hagyományos sütést különleges élménnyé teheted, valódi íz élménnyé varázsolhatod. A Himalája Só Sütőlapon grillezett húsok és zöldségek szaftosak és természetesen zamatosak, vitaminban gazdagok maradnak, megőrzik magas ásványi anyag tartalmukat.

Az ételek előzetes sózása szükségtelen, mivel a sütési folyamat közben só oldódik ki a sütőlapból az ételbe, így teremtve meg a harmonikus ízvilágot. Friss zöld-fűszerek használatával tovább fokozhatjuk a gasztronómiai élményt.

A Himalája Só Sütőlap használata alternatíva lehet a hagyományos sütési módokkal szemben, mivel a húsokat és zöldséget hozzáadott zsiradék nélküli készítheted el. Az egészséges táplálkozás mellett a hagyományos sütéssel járó égett zsír- vagy olajszagokat is száműzheted a konyhából.

A Himalája Só Sütőlap használata különleges gasztronómiai élmény abból a szempontból is, hogy igazi családi tevékenységgé varázsolhatod az ebéd és vacsora elkészítését, valódi kerti parti hangulatot teremthetsz vele akár a nagyvárosi lakásod konyhájában is. A Himalája Só Sütőlapot a sütés, grillezés mellett használhatod az ételek melegen tartására, azok egyedi, látványos szervírozására, vagy akár azok hűtésére, fagyasztására is.

Sokoldalúságát bátran használd ki, kápráztasd el szeretteidet, vendégeidet!

Étkezési Himalája Só - 1 kg
Himalája Só Sütőlap
 • Himalája Fekete Só-300g

  Himalája Fekete Só – 300g

  595 Ft
 • Fekete só

  Himalája Fekete Só – 25 kg

  17 990 Ft
 • Himalája Étkezési Só - 25 kg

  Himalája Étkezési Só – 25 kg

  13 990 Ft
 • Sütőlap GIGAPACK

  Himalája Só Sütőlap – GIGAPACK

  20 990 Ft
 • Himalája Só Sütőlap + Exkluzív Fadoboz csomag

  14 990 Ft
 • Fa doboz a sütőlaphoz

  Exkluzív Fadoboz a Himalája Só Sütőlaphoz

  5 990 Ft
 • Himalája Só Sütőlap

  Himalája Só Sütőlap grillezéshez, tálaláshoz

  9 990 Ft
 • Csiszolt kivitelű Himalája Sólámpák, 2 típusban

  Himalája Só Mozsár, törővel

  6 750 Ft
 • Himalája Só Mozsár, törővel

  Himalája Só Pohárkészlet

  5 990 Ft
 • Étkezési Himalája Só - 1 kg

  Himalája Étkezési Só – 1 kg

  790 Ft
 • Himlája Sómalom 200g

  Himalája Sómalom – 200g

  2 190 Ft
 • Freeze & Serve! Himalája Só tálaló készlet

  Freeze & Serve! Himalája Só tálaló készlet

  5 990 Ft

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár
Himalája Só Sütőlap
-
+
Részösszeg
9 990 Ft
Érdekelhet a…
Vásárlás folytatása
1