Beépített természetesség

A nyugalomért

Himalája Só a belsőépítészetben

Az egyedi mintázatú és színű Himalája Sótéglát a pakisztáni hegyekből kibányászott sótömbökből vágják méretre. A kiszáradt őstenger hagyatéka, összetétele ugyanaz a természetes, évmilliók alatt formálódott sókristály és ásványi anyag, mely valamennyi Himalája Só termékre jellemző. Egészségmegőrző- és terápiás célokra, valamint dekor és belsőépítészeti elemként egyaránt használható. Burkoló- és építőanyagként alkalmazva, megvilágítva, különleges belső tereket tudunk kialakítani otthonunkban is. A helyiség levegőjét ionizáló tulajdonsága, valamint a légzőszervekre gyakorolt jótékony hatása, nagyobb felületen használva érvényesül igazán.

A Himalája Kristálysóból készült tárgyak használata nemcsak szervezetünkre van pozitív hatással, hanem érzékeink számára is különleges élményt nyújtanak. A kristályos formák, az egyedi színezet, a formálhatóság lehetővé teszik, hogy a Himalája Só több lehessen, mint a fizikai egészségünk támogatója. A csiszolatlan vagy csiszolt sótéglák, sócsempék, sólámpák, sómécsesek, sóbútorok az ősi tenger hangulatával és a Himalája érintetlenségével töltik fel lakótereinket.

Terápiás helyiségek kialakítása Himalája Só felhasználásával

A Himalája Kristálysó felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére kiválóan alkalmas. A speciálisan kialakított és megvilágított sósziklából, sótömbből épített, megfelelő páratartalommal és hőmérséklettel rendelkező sószoba, sóbarlang nagyvárosi környezetben is lehetőséget nyújt a légúti panaszok csökkentésére. Terápiás jelleggel a wellness területén szintén kiválóan alkalmazható. A sómasszázs, a meleg sókövek alkalmazása támogatóan hat szervezetünkre, idegrendszerünkre és testünk energetikai központjaira. A Himalája Só felhasználásával kialakított terápiás- és wellness környezet segíti a feszültségoldást, a stressz elengedését.

A Himalája Sóból készült tárgyak, építészeti elemek látványos megjelenése, energetizáló kisugárzása a belsőépítészetben, lakberendezésben is kedvelt design anyaggá tették azokat. A csiszolatlan vagy csiszolt sólámpák, sómécsesek, sótéglák, sócsempék, sóbútorok az ősi tenger hangulatával és a Himalája érintetlenségével töltik fel lakótereinket. Minél nagyobb felületen alkalmazzuk, annál inkább élvezhetjük testünkre, lelkünkre gyakorolt hatását.

Számtalan intézmény fedezte fel és használja bátran közösségi terek kialakításakor a Himalája Sótéglát és a Himalája Sóból készült változatos design elemeket. Óvodák játszószobáiban Himalája Sófal beépítésével csökkentik a kisgyermekek felső légúti megbetegedés miatti hiányzását. Orvosi rendelőkben a várakozók hangulata nyugodtabb, az egymás felülfertőzésének veszélye csökken, ha Himalája Sófalat építenek vagy más Himalája Sóból készült berendezési tárgyat helyeznek el.

Himalája Sóház - Sótégla válogatás

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0