Himalája Só a gasztronómiában
A Himalája Só a legtermészetesebb és legősibb tengeri só, mely mentes minden ipari beavatkozástól, kezeléstől és adalékanyagtól. Ásványi anyag és nyomelem tartalma, egyedi kristályszerkezete, rózsaszínes kristályos színe és 100%-os tisztasága teszi különlegessé.
A Himalája Étkezési Só kedvező hatásai
Ételeid ízesítésére használva, étkezési sóként fogyasztva minden pozitívumát élvezheted. Jótékonyan hat tested biokémiai és biofizikai folyamataira. Pozitívan hat keringési- és idegrendszered, valamint sejtjeid működésére. Szabályozza a vérnyomást, és jótékony hatást gyakorol a szívműködésre (természetesen csak megfelelő mennyiségben fogyasztva). Támogatja és segíti az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít. Lúgosítja a szervezeted, helyreállítja annak sav-bázis egyensúlyát. Erősíti a csontjaidat, izmaidat, ízületeidet. Kívül-belül hidratál és támogatja immunrendszeredet. Energetizál és egyensúlyba hoz. Jelentősége éppen ezért a gasztronómiában különösen meghatározó, nem ok nélkül szavazott bizalmat ennek a különleges sónak számos neves séf és szakács.
Fedezd fel a Himalája Sóban rejlő lehetőségeket!
Himalája Só Sütőlap
A Himalája Sóval nemcsak ételeidet ízesítheted, hanem az abból készített kősó sütőlappal a hagyományos sütést különleges élménnyé teheted, valódi íz élménnyé varázsolhatod. A Himalája Só Sütőlapon grillezett húsok és zöldségek szaftosak és természetesen zamatosak, vitaminban gazdagok maradnak, megőrzik magas ásványi anyag tartalmukat.
Az ételek előzetes sózása szükségtelen, mivel a sütési folyamat közben só oldódik ki a sütőlapból az ételbe, így teremtve meg a harmonikus ízvilágot. Friss zöld-fűszerek használatával tovább fokozhatjuk a gasztronómiai élményt.
A Himalája Só Sütőlap használata alternatíva lehet a hagyományos sütési módokkal szemben, mivel a húsokat és zöldséget hozzáadott zsiradék nélküli készítheted el. Az egészséges táplálkozás mellett a hagyományos sütéssel járó égett zsír- vagy olajszagokat is száműzheted a konyhából.
A Himalája Só Sütőlap használata különleges gasztronómiai élmény abból a szempontból is, hogy igazi családi tevékenységgé varázsolhatod az ebéd és vacsora elkészítését, valódi kerti parti hangulatot teremthetsz vele akár a nagyvárosi lakásod konyhájában is. A Himalája Só Sütőlapot a sütés, grillezés mellett használhatod az ételek melegen tartására, azok egyedi, látványos szervírozására, vagy akár azok hűtésére, fagyasztására is.
Sokoldalúságát bátran használd ki, kápráztasd el szeretteidet, vendégeidet!