Tökéletes választás

a kedvenceknek

Himalája Nyalósó

A Himalája Só az állatok számára is létfontosságú, természetes forrása mindazon anyagoknak, melyek az állati szervezet egészséges működéséhez szükségesek. A takarmányon tartott háziállatoknál, vadaknál sok esetben előfordulhat, hogy azok elesége tápanyagszegény, így nem jutnak elegendő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez, ami befolyásolhatja fejlődésüket. Ezeket hivatott pótolni, kiegészíteni a Himalája sóból készült nyalósó, mely biztosítja az egészséghez és növekedéshez szükséges anyagokat, mint például a nátriumot, kalciumot, vasat, foszfort, cinket az állati szervezet számára.

Tökéletes ásványianyag-pótlás

A Himalája Nyalósó tehát fontos ásványi anyag és nyomelem forrás, amely támogatja az állatok izomzatának fejlődését és erősíti azt. Jótékony hatással van a csontokra és segíti a növekedést. Gondoskodik az egészséges bőrről és szőrzetről, támogatja az immunrendszert. Az állatoknak készített Himalája Nyalósó ugyanabból a Himalája Kristálysóból készül, mint a neked szánt termékek. 100%-ig természetes és adalékmentes, hogy állataid számára a legjobbat nyújthasd.

Extra keménységű, természetes só

A Himalája Sóház állatoknak szánt nyalósóját kedvenceid nem tudják harapni, csak biztonságos módon nyalogatva fogyasztani. A nyalósót a sótömbön átvezetett kötél segítségével kifüggesztheted, hogy állataid szabadon használhassák és akkor juthassanak hozzá, amikor csak szükségét érzik. Szélnek, napsütésnek ellenáll, ezért a szabadban is nyugodtan használhatod, csapadéknak azonban ne tedd ki!

Állattartóknak fontos! A Himalája Nyalósó kihelyezése után gondoskodjunk állataink számára megfelelő folyadék- utánpótlásról!

Teszteltük

A ló az egyik legintelligensebb háziállatunk. Az egyik farmon kíváncsiságból felkínáltunk a lovaknak Himalája és egy másik típusú nyalósót, és az állatok ösztönösen termékünket választották. Próbáld ki te is állataid számára, rendeld meg most!

Himalája Nyalósó 1kg

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0