Fizetési feltételek: A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA), melynek mértéke 27%. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással vagy akár utánvéttel is.

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

Utánvétes vásárlás

A termékek vételárát, a szállítási díjat és a készpénz-kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben. Az utánvétes fizetési mód költsége 890,- Ft.

Bankkártyás vásárlás

1.)A pénztárból átirányítunk a CIB Bank oldalára, ott fizetheted ki a megrendelt termékeiket. Sikertelen fizetés esetén a webshopba érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel

2.) A pénztárból átirányítunk a Simple Pay oldalára, ott fizetheted ki a megrendelt termékeiket. Sikertelen fizetés esetén a webshopba érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. A fizetési tájékozatót itt tudod letölteni.

Előreutalásos vásárlás:

A fizetendő összeget előre át kell utalnod az CIB Banknál vezetett bankszámlánkra. Az utalásokat az utalás elküldése után azonnal látjuk.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0