28.490 Ft
Készleten
Különleges, LIMITÁLT összeállításunk az igényességet előtérbe helyező, fejlődni vágyó vásárlóink számára készült, illetve kíntűnő ajándék lehet a gasztronómia iránt érdeklődőknek.
A tudás hatalom – tartja a mondás.
A grillezés alapköveit bemutató, a só viselkedését, használati módjait megismertető, 100 receptet tartalmazó könyv igazi gyöngyszem a tudásra szomjazó közönség számára – egyedülálló, remek kiegészítője a már régóta nagy sikernek örvendő gasztro-termékeinknek.
A csomag tartalma:
Himalája Só Sütőlap (1 db)
egy sokoldalú, egészséges gasztrotermék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, az ételek melegen és hidegen tartására, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas. Alapanyaga ugyanaz, mint minden Himalája Sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag mentes, 100% természet. A Himalája Só Sütőlapon készített húsokat, zöldségeket a Himalája Só átjárja, és a benne lévő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat.
Zsiradékmentes sütést, párolást tesz lehetővé, ez a tulajdonsága az egyik legegészségesebb ételkészítési móddá teszi. Használható gázégőn, sütőben, grillrácson, faszénen és fagyasztóban is. Különleges kristályszerkezetének köszönhetően jól bírja a lassú, folyamatos hevítést, jó hőtartó és a fagyasztásnak is ellenáll. A só antibakteriális anyagának köszönhetően szárazon vagy kevés vízzel tisztítható
A sütőlap értéke: 9.990,-
Exkluzív megjelenésű fadoboz (1 db)
A Himalája Só Sütőlapot használata után szárazon vagy kevés vízzel leöblítve tudjuk tisztítani.
Miután teljesen megszáradt, praktikus ebben a fadobozban tárolni. A doboz megvédi ütődésektől, nedvességtől, szennyeződésektől.
Utazáskor sem kell lemondanunk az egészséges ételek készítéséről, az exkluzív fadobozban kényelmesen és biztonságosan szállíthatjuk a Himalája Só Sütőlapot.
A doboz értéke: 6.490,-
Könyv: Mark Bitterman – The complete book of SALT BLOCK COOKING (1 db)
A „Sótömbön sütés” legkeresettebb receptkönyve 70 receptet tartalmaz grillezéshez, hűtéshez, és a Himalája sólapokon való tálaláshoz
Ázsia mélyén, ősi dombokból bányászott értékes ásvány megrohamozta az amerikai konyhaművészetet. A rózsától a gránáton át a jégig terjedő árnyalataival a himalájai sótömbök edényt kínálnak az ételek elkészítéséhez, amelyek lenyűgözően látványosak és megdöbbentően finomak is. A James Beard-díjas író, Mark Bitterman csak az ízéhségtől és a só félelmetes erejének megszállottságától vezérelve úttörő szerepet tölt be a feltérképezetlen kulináris terepen a Salt Block Cooking segítségével, amely egyszerű, modern recepteket kínál, amelyek illusztrálják a sótömbök grillezését, sütését, tálalását és még sok mást.
Mindenki, aki szereti az új technikák felfedezésének izgalmát és örömét, élvezni fogja ezt az útmutatót a főzéshez és a sólapokkal való szórakoztatáshoz.
A bevezető a sótömb használati útmutatója, amely mindent tartalmaz, amit tudnia kell a sólapok bizalommal történő megvásárlásához, használatához és karbantartásához. A következő fejezetek hetven receptet osztanak fel hat technikára:
Szolgáló
Melegítés
Kikeményedés
Főzés
Lehűlés
Ivás
Felbecsülhetetlen értékű tippek grillezéshez, pácoláshoz, sütéshez, pirításhoz, fagyasztáshoz és fűszerezéshez
Lépésről lépésre információkat kapsz a Himalája Só Sütőlap kezeléséhez és tisztításához
Vedd elő a Himalája Sütőlapodat a polcról, és készülj fel a fűszerezésre és a profi tálalásra!
Önálló termékként nem vásárolható.
Az összeállított csomag ára 30.470,- helyett 28.490,-
Korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.
Himalája Sóház Kft.
Meggyes u. 18. | 2045
Törökbálint
Magyarország
(NEM üzlet)
A honlaptartalom (szövegek, termékképek) szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva. A honlapon szereplő bármely szerzői műnek, vagy azok részleteinek a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül való bármilyen felhasználása tilos.
Copyright © HimalájaSóház 2025