Himalája Só Sütőlap - GIGAPACK

Különleges, LIMITÁLT összeállításunk az igényességet előtérbe helyező, fejlődni vágyó vásárlóink számára készült, illetve kíntűnő ajándék lehet a gasztronómia iránt érdeklődőknek.

A tudás hatalom – tartja a mondás.

A grillezés alapköveit bemutató, a só viselkedését, használati módjait megismertető, 70 receptet tartalmazó könyv igazi gyöngyszem a tudásra szomjazó közönség számára – egyedülálló, remek kiegészítője a már régóta nagy sikernek örvendő gasztro-termékeinknek.

 

A csomag tartalma:

Himalája Só Sütőlap (1 db)

egy sokoldalú, egészséges gasztrotermék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, az ételek melegen és hidegen tartására, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas. Alapanyaga ugyanaz, mint minden Himalája Sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag mentes, 100% természet. A Himalája Só Sütőlapon készített húsokat, zöldségeket a Himalája Só átjárja, és a benne lévő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat.

Zsiradékmentes sütést, párolást tesz lehetővé, ez a tulajdonsága az egyik legegészségesebb ételkészítési móddá teszi. Használható gázégőn, sütőben, grillrácson, faszénen és fagyasztóban is. Különleges kristályszerkezetének köszönhetően jól bírja a lassú, folyamatos hevítést, jó hőtartó és a fagyasztásnak is ellenáll. A só antibakteriális anyagának köszönhetően szárazon vagy kevés vízzel tisztítható

A sütőlap értéke: 9.690,-

 

Exkluzív megjelenésű fadoboz (1 db)

A Himalája Só Sütőlapot használata után szárazon vagy kevés vízzel leöblítve tudjuk tisztítani.

Miután teljesen megszáradt, praktikus ebben a fadobozban tárolni. A doboz megvédi ütődésektől, nedvességtől, szennyeződésektől.

Utazáskor sem kell lemondanunk az egészséges ételek készítéséről, az exkluzív fadobozban kényelmesen és biztonságosan szállíthatjuk a Himalája Só Sütőlapot.

A doboz értéke: 4.990,-

 

Könyv: Mark Bitterman-SALT BLOCK COOKING (1 db)

Mark Bitterman többet tud a sóról, mint bárki más a bolygón.

Ha elgondolkodtál már azon, mit kezdj azokkal a szép himalája sólapokkal, amelyeket shopokban látsz, a “Salt Block Cooking” könyv vadul innovatív felhasználási módokkal fog inspirálni téged, a koktéloktól az édességekig, a pácolástól a grillezésig, és a ceviche-től(perui nemzeti étel) a pizzáig.

Útközben megismerheted a sziklaként induló egyetlen alapanyag közel félmilliárd éves történetét.

 

Kemény fedeles, színes, angol nyevű kiadvány, terjedelme 215 oldal.

A könyv értéke 7.490,-

Önálló termékként nem vásárolható.

 

 

Az összeállított csomag ára 22.170,- helyett 20.990,-  

 korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre.

 

 

 

Termékkód: KO-SUTOLAP-GIGA Kategória:

20 990 Ft

Elfogyott

Feliratkozom a termék várólistájára. Amint a termék újra elérhető lesz, emailben értesítjük Önt.

Feliratkozom a termék várólistájára. Amint a termék újra elérhető lesz, emailben értesítjük Önt.

Gyors Szállítás

Elégedettség

Egészség

Gasztronómia

Kosár
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0