Természetes kényeztetés

a testnek és léleknek

Himalája Só a fürdőszobában

A Himalája Só bőröd egészségére is hat, akár étkezéskor belsőleg, akár külsőleg fürdőzéshez, bőrápoláshoz használod. Ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhetően hidratálja, rugalmassá teszi bőrödet, széppé és fiatalossá varázsolja megjelenésed. Megszabadít a szennyezett levegő és a kozmetikai szerek káros hatásaitól, fertőtlenít és csökkenti a gyulladást is.

A Himalája Fürdősó kedvező hatásai

A látványos és pozitív esztétikai változásokon túl a Himalája Só alapos munkát végez a bőr mélyebb rétegeiben is. Rendszeres használata kiegyensúlyozza bőröd pH-értékét, serkenti mikrokeringését és regenerálja a fáradt, sérült bőrszövetet. Táplál, puhít, hidratál. Problémás bőrre is alkalmazható, mert csökkenti a túlzott faggyútermelést, enyhíti a gyulladásokat, a bőrpírt, bőrirritációt. Revitalizáló, baktérium és vírusölő tulajdonságának köszönhetően jótékony hatással van több bőrproblémára, bőrbetegségre is, ezért ezen a területen is segítségül hívhatod. Fürdő formájában a bőrápolás mellett enyhítheted vele az ízületi és reumatikus fájdalmakat, a fürdő gőze pedig a légutaidra is kedvező hatást gyakorol.

Himalája Fürdősó

A Himalája Fürdősóval készített fürdő nemcsak bőröd felszínét ápolja, hanem annak mélyebb rétegeibe is behatol, ezért az egész szervezetre és idegrendszerre pozitívan hat. Méregteleníti, táplálja, hidratálja, puhává, bársonyossá varázsolja a bőröd. A Himalája Fürdősónak a bőröd egészségének és szépségének megőrzése mellett relaxációs szerepéről se feledkezz meg! Egy kellemes, lazító sófürdő kiszakít a mindennapokból, segít a stresszoldásban, megnyugtat, relaxál vagy épp üdít, frissít és energiával tölt fel, attól függően, hogy milyen illóolajjal használod. A különböző illóolajokkal kiegészített fürdősóink a testápolás és méregtelenítés mellett az olyan lelki problémákra is gyógyírt jelenthetnek, mint levertség, hangulatingadozás, vagy az alvászavar. Kellemes aromájuknak köszönhetően egy fárasztó nap végén harmonizál kívül, belül.

A gazdaságos, 25 kg-os kiszerelésű natúr fürdősónkat a fürdődézsák, merülődézsák kedvelőinek ajánljuk.

Himalája Sószappan

A Himalája Sószappant a mindennapos tisztálkodást követően ajánljuk. A sószappan és víz kombinációjából nyert sóoldattal zuhanyzás végén lemoshatod az egész tested, illetve a reggeli arcmosásodhoz is alkalmazhatod. Rendszeres használatával a bőröd visszanyeri rugalmasságát és természetes hidratáltságát, így akár elhagyhatod az arckrémeket és a testápolókat, szinte teljesen kozmetikum-mentessé teheted a napi tisztálkodást és bőrápolást.

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0