+36 30 416 9806 [email protected]

Tökéletes választás

a Kedvenceknek

Himalája Nyalósó

A Himalája Só az állatok számára is létfontosságú, természetes forrása mindazon anyagoknak, melyek az állati szervezet egészséges működéséhez szükségesek. A takarmányon tartott háziállatoknál, vadaknál sok esetben előfordulhat, hogy azok elesége tápanyagszegény, így nem jutnak elegendő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez, ami befolyásolhatja fejlődésüket. Ezeket hivatott pótolni, kiegészíteni a Himalája sóból készült nyalósó, mely biztosítja az egészséghez és növekedéshez szükséges anyagokat, mint például a nátriumot, kalciumot, vasat, foszfort, cinket az állati szervezet számára.

Tökéletes ásványianyag-pótlás

A Himalája Nyalósó tehát fontos ásványi anyag és nyomelem forrás, amely támogatja az állatok izomzatának fejlődését és erősíti azt. Jótékony hatással van a csontokra és segíti a növekedést. Gondoskodik az egészséges bőrről és szőrzetről, támogatja az immunrendszert. Az állatoknak készített Himalája Nyalósó ugyanabból a Himalája Kristálysóból készül, mint a neked szánt termékek. 100%-ig természetes és adalékmentes, hogy állataid számára a legjobbat nyújthasd.

Extra keménységű, természetes só

A Himalája Sóház állatoknak szánt nyalósóját kedvenceid nem tudják harapni, csak biztonságos módon nyalogatva fogyasztani. A nyalósót a sótömbön átvezetett kötél segítségével kifüggesztheted, hogy állataid szabadon használhassák és akkor juthassanak hozzá, amikor csak szükségét érzik. Szélnek, napsütésnek ellenáll, ezért a szabadban is nyugodtan használhatod, csapadéknak azonban ne tedd ki!

Állattartóknak fontos! A Himalája Nyalósó kihelyezése után gondoskodjunk állataink számára megfelelő folyadék- utánpótlásról!

Teszteltük

A ló az egyik legintelligensebb háziállatunk. Az egyik farmon kíváncsiságból felkínáltunk a lovaknak Himalája és egy másik típusú nyalósót, és az állatok ösztönösen termékünket választották. Próbáld ki te is állataid számára, rendeld meg most!

Farm kategória termékek

Himalája Nyalósó

Himalája Nyalósó

Fontos ásványi anyag és nyomelem forrás, 100%-ig természetes, nem tartalmaz adalékanyagokat, támogatja az izomzat fejlődését, izomerősítő, csonterősítő.

Kincs a Himalája mélyéről – természetesség, tisztaság, gondoskodás

A Himalája Só tökéletes tisztaságú, kézzel bányászott természetes só, melyet a Karakorum hatalmas és különleges hegyeinek mélye rejt. A több millió éve képződött tengeri sót a természet eredeti tisztaságában és formájában őrizte meg, mely a kíméletes bányászatnak és feldolgozásnak köszönhetően ma is szennyeződés és adalékanyag mentesen juthat el otthonába – megőrizve azt az érintetlenséget, ásványi anyagokban való gazdagságot, egyedi formát és színvilágot, melyet az egykor a Himaláját borító ősi tenger hagyott hátra számunkra. A Himalája Só nemcsak só, jóval több annál…

Miben rejlik a Himalája Só különlegessége?

A Himalája Kristálysó nem egy átlagos só. Annál jóval több! A föld legrégebbi sója, 100%-os tisztasága, kezeletlensége, magas ásványi anyag és nyomelem tartalma egyedi módon támogatja egészségünket, testünk biokémiai és biofizikia folyamatait, szervezetünk méregtelenítését, lelkünk harmóniáját, fokozza szervezetünk öngyógyító erejét, energetizál, valamint tisztítja környezetünket a szennyeződésektől. Különlegessége kristályos szerkezetében rejlik, mely eltér a normál tengeri sóétól. A Himalája Só különleges kristályszerkezete a ránehezedő hatalmas  nyomás hatására alakult és rendeződött tökéletes formába évmilliók során. Minél tökéletesebb a kristályszerkezet, a só annál értékesebb, annál több energiával rendelkezik.

belsőépítészet ikon

Belsőépítészet

Design és dekoráció


A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás


A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa


A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Farm

Nyalósó állatok számára


A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.