A Himalája Só az állatok számára is létfontosságú, természetes forrása mindazon anyagoknak, melyek az állati szervezet egészséges működéséhez szükségesek. A takarmányon tartott haszonállatoknál, vadaknál sajnos előfordulhat, hogy azok elesége tápanyagszegény, így nem jutnak elegendő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez.

Ezeket hivatott pótolni, kiegészíteni a Himalája Nyalósó, mely biztosítja az egészséghez és növekedéshez szükséges nátriumot, kalciumot, vasat, foszfort, cinket az állati szervezet számára is.

Fontos! A kihelyezés után gondoskodjunk a megfelelő mennyiségű folyadék utánpótlásról!

 • Himalája Nyalósó-M

  Himalája Nyalósó 2-3 kg

  3.290 Ft
 • Nyalósó Préselt_side

  Himalája Nyalósó – Préselt forma

  3.390 Ft
 • Himalája Nyalósó-S

  Himalája Nyalósó 1-1,5 kg

  1.790 Ft
 • Himalája Nyalósó-M

  Himalája Nyalósó 4-5 kg

  4.490 Ft

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0