Himalája Só – természetesen szerethető

A Himalája Só utánozhatatlan eredetisége összetevőiben, harmonikus színvilágában és ősrégi kialakulásában keresendő.

A sok millió évvel ezelőtt kiszáradt őstenger helyén, a Himalája vidékén páratlan, sehol másutt nem található arányban álltak össze a Himalája Sót alkotó ásványok. A Himalája sótömbjeinek jellegzetes kristályos szerkezete, a rózsaszín különböző árnyalatainak kombinációi és az egyedi ásványianyag-tartalma tették a világon egyedülállóvá a Himalája Sót.

A Himalája Só néhány értékes tulajdonsága a teljesség igénye nélkül:

Rólunk mondták

Kincs a Himalája mélyéről – természetesség, tisztaság, gondoskodás

A Himalája Só tökéletes tisztaságú, kézzel bányászott természetes só, melyet a Karakorum hatalmas és különleges hegyeinek mélye rejt. A több millió éve képződött tengeri sót a természet eredeti tisztaságában és formájában őrizte meg, mely a kíméletes bányászatnak és feldolgozásnak köszönhetően ma is szennyeződés és adalékanyag mentesen juthat el otthonába – megőrizve azt az érintetlenséget, ásványi anyagokban való gazdagságot, egyedi formát és színvilágot, melyet az egykor a Himaláját borító ősi tenger hagyott hátra számunkra. A Himalája Só nemcsak só, jóval több annál…

Miben rejlik a Himalája Só különlegessége?

A Himalája Kristálysó nem egy átlagos só. Annál jóval több! A föld legrégebbi sója, 100%-os tisztasága, kezeletlensége, magas ásványi anyag és nyomelem tartalma egyedi módon támogatja egészségünket, testünk biokémiai és biofizikia folyamatait, szervezetünk méregtelenítését, lelkünk harmóniáját, fokozza szervezetünk öngyógyító erejét, energetizál, valamint tisztítja környezetünket a szennyeződésektől. Különlegessége kristályos szerkezetében rejlik, mely eltér a normál tengeri sóétól. A Himalája Só különleges kristályszerkezete a ránehezedő hatalmas nyomás hatására alakult és rendeződött tökéletes formába évmilliók során. Minél tökéletesebb a kristályszerkezet, a só annál értékesebb, annál több energiával rendelkezik.

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Biztonságos

gyors fizetés lehetősége

CIB BANK és SimplePay by OTP Mobile

a fizetés során Megrendelőink kártyaadatait nem kezeljük, nem tároljuk.

Gyors

és pontos szállítás

Kiszervezett

logisztikai Partnerünk jóvoltából

Garanciáink

biztonságban vagy

A Himalája Sóház

beszállítói, ár/érték és visszaküldési garanciákat alkalmaz.
Követjük a "Think Green" elvet, tehát működésünk minden területén igyekszünk "zölden" gondolkodni.

Belsőépítészet

Sótéglák

Himalája Sótégla, Sólámpa

A Himalája Kristálysóból készült tárgyak használata nemcsak szervezetünkre van pozitív hatással, hanem érzékeink számára is különleges élményt nyújtanak. A kristályos formák, az egyedi színezet, a formálhatóság lehetővé teszik, hogy a Himalája Só több lehessen, mint a fizikai egészségünk támogatója. A csiszolatlan vagy csiszolt sótéglák, sócsempék, sólámpák, sómécsesek, sóbútorok az ősi tenger hangulatával és a Himalája érintetlenségével töltik fel lakótereinket.

Himalája Só Sütőlap

Himalája Só Sütőlap

A Himalája Só Sütőlap egy sokoldalú egészséges gasztrotermék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, melegen és hidegen tartásra, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas.

Anyaga ugyanaz a Himalája Kristálysó, mint minden Himalája Sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag-mentes, 100% természet. A Himalája Só Sütőlapon készített ételeket a Himalája Só átjárja, és az abban rejlő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat. A húsok, zöldségek eredeti zamatukat megőrizve puhulnak és sülnek omlósra.

Spa termékek

Himalája Sóház - Wellness fürdősó Natur

Himalája Fürdősó

A Himalája Só, ez az ősi kristályos csoda bőrünk egészségére is kedvezően és támogatóan hat, nemcsak belsőleg fogyasztva, hanem külsőleg használva is. Rendszeres alkalmazása mellett magas ásványi- és nyomelem-tartalmának köszönhetően hidratálja, rugalmassá, széppé és fiatalossá teszi a bőrt, helyreállítja mindazt, amit a mesterséges kozmetikumok felborítottak.

A látványos pozitív esztétikai változások mögött a Himalája Só alapos munkát végez a háttérben, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, méregtelenít és táplál, egyensúlyba hozza a bőr pH-értékét, serkenti mikrokeringését, és regenerálja a fáradt, sérült bőrszövetet…

Farm

Himalája Nyalósó

A Himalája Só az állatok számára is létfontosságú, természetes forrása mindazon anyagoknak, melyek az állati szervezet egészséges működéséhez szükségesek. A takarmányon tartott háziállatoknál, vadaknál sok esetben előfordulhat, hogy azok elesége tápanyagszegény, így nem jutnak elegendő mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez, ami befolyásolhatja fejlődésüket. Ezeket hivatott pótolni, kiegészíteni a Himalája sóból készült nyalósó, mely biztosítja az egészséghez és növekedéshez szükséges anyagokat, mint például a nátriumot, kalciumot, vasat, foszfort, cinket az állati szervezet számára.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0