Stresszoldás

Stresszoldás természetesen – Himalája sóterápiával 

 

 

Adódhat olyan időszak az életben, amikor jóval több kihívással kell szembenézni, ilyenkor jól jön néhány könnyen kivitelezhető tipp, hogy a stresszoldás természetesen menjen. Olvasd el, milyen módszereket ajánlunk hétköznapra és hétvégére is, hogy a stresszes helyzetek a lehető legkevésbé viseljenek meg. 

 

Az egészségtudatos életmód fontos lépései a kiegyensúlyozott táplálkozáson túl a minél több, friss levegőn tett séta, aktív mozgás és az elegendő, minőségi alvás. Amennyire csak lehet, rutinná kell tenni a mindennapokban ezt a néhány tevékenységet. Ám adódhatnak váratlan szituációk, munkahelyi gondok vagy vizsgaidőszak, amikor a harmónia helyett feszültség uralja a lelki állapotunkat. Hála a természetnek, a testi-lelki eredetű panaszok enyhítésére többféle megoldás is kínálkozik. 

 

 

Stresszoldás természetesen

 

Nem véletlenül fordulnak egyre többen a természetes módszerek felé, mivel az élet számos területén bőven akadnak mesterséges anyagok a levegőben vagy az ételekben. Emiatt gondosan kell beszerezni a valóban tápláló, megbízható forrásból érkező, lehető legkevésbé feldolgozott élelmiszereket. 

 

Ugyanennyire fontos gondot fordítani a lelki egyensúly karbantartására természetes terápiákkal és anyagokkal. Erre az otthonunk kiváló helyszín, mivel tudatosan körülvehetjük magunkat azokkal a kellékekkel, eszközökkel, amik a legnagyobb segítséget jelentik stresszes helyzetben is. Ilyen természetes berendezési tárgy a Himalája sóból készült lámpa, mely nem csupán fényével segít a hangulatjavításban. 

 

Mutatós megjelenésük mellett a Himalája só rózsaszínes-narancsos, meleg hatást keltő árnyalatai is jobb kedvre derítenek. Ha épp nincs bekapcsolva, akkor is mutatós darab a lakótérben, amire jó érzés ránézni. Azonban energetizáló, stresszoldó hatását átmelegedve fejti ki. Érdemes hosszabb ideig a közelében lenni, mivel pozitív hatásait, a feszültségoldást és az ellazulást is így tudja kifejteni. 

 

 

Érezd jól magad a bőrödben! 

 

Túl sok feladat hárul rád a hétköznapokban, több helyen is helyt kell állnod? Engedd meg magadnak az esti fürdőzési szeánszokat, legyen ez a saját énidőd, amikor a testi-lelki feltöltődésre maximálisan figyelni tudsz. 

 

A fürdőzés szerepe nem csupán a tisztálkodás, bár az is fontos, hogy szervezetünk rendszeresen megváljon a méreganyagoktól. Ebben segíthet a Himalája fürdősós vízben való ellazulás. Vedd körbe magad mécsesekkel, a fürdővízbe csepegtess levendula illóolajat, ami nyugtató hatásáról ismert, és add át magad a természetes stresszoldásnak. 

 

Bőrünkre lerakódott szennyeződéseket rendszeres sószappanos átdörzsöléssel könnyen eltávolíthatod, ezzel a bőr felső hámrétege is megtisztul, és a pólusok is fellélegezhetnek. Nem véletlen a mondás, hogy az ember jól érzi magát a bőrében. Átvitt értelemben ha a bőr tiszta, méreganyagmentes, akkor az hatással van a belső, lelki harmóniára is.

 

 

 

Megelőzésre a sótégla fal csodálatos megoldást nyújt

 

A só már ősidők óta ismert ásványi anyag, melyről mára azt is tudjuk, hogy nem pusztán a gasztronómiában van kiemelkedő szerepe. Belsőépítészeti anyagként is egyre többen használják kisebb-nagyobb felületen megjelenítve. Nézz körül webáruházunk kínálatában, melyik termék lehet segítségedre a lelki egyensúly megteremtésében. 

 

A sótéglafal már látványával is befolyásolja a kedélyeket, a Himalája só összetételének köszönhetően viszont terápiás céllal is tökéletes otthoni vagy irodai megoldás. 

 

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0