Himalája Sófal

Sófal készítése otthon és közösségi helyeken

 

A fizikai egészségre kiemelkedő hatással bíró sófal készítése több szempontból ajánlott otthoni tér és közösségi helyek belsőépítészeti elemeként. A Himalája sótéglák felhasználásával látványos, egyedi belső terek tervezhetők óvodák, orvosi rendelők vagy speciális, terápiás kezeléseket nyújtó stúdiók számára. 

 

A testi-lelki feltöltődésre egyre több ember fordít kiemelt figyelmet, különösen a mesterséges adalékoktól mentes természetes megoldásokra. A levegő tisztasága a makrokörnyezetben gyakran nem rajtunk múlik, azonban sokat tehetsz azért, hogy a mikrokörnyezetedben egészséges maradjon. 

 

A Himalája só segít a helyiségek levegőjét tiszta, friss állapotban tartani, mindez ionizáló tulajdonságának köszönhető. Légzőszervi tünetek kezelése mellett stresszoldó hatása sem elhanyagolható szempont.

 

Sófal készítése egyszerűen otthonra is

 

Ez a csodálatos belsőépítészeti burkolóanyag a Pakisztánnal is határos Himalája-hegységből érkezik, a bányák többsége Lahore városhoz esik közel.  A sótömbök méretre vágott darabjaiból energetizáló hatású sófal készíthető. A sótégla és sócsempe különböző méretekben kapható, így rendkívül könnyen lehet az otthon falait dekorálni vele. 

 

Fontos azonban, hogy a sófalak a látványon túl az egészségre gyakorolt hatásuk miatt ajánlottak, ezért akár csak egy kisebb falszakaszt is érdemes sótéglával burkolni. A természet által formált kristályszerkezet, a kiszáradt őstenger maradványából előállított burkolóanyag a sárgás-vöröses színskála több árnyalatában kapható webáruházunkban. 

 

A felületi különbözőségek, a narancsos színek és mintázat egymással harmonizálnak, így bármilyen stílusú otthon falain különleges hatást keltenek. A rusztikus felületű sótégla látványa annyira természetes hatású, akárcsak a helyszínen látná az ember. 

 

A csiszolt sótéglák egy kis fénnyel kiegészítve a gyerekszoba vagy fürdőszoba falain nyugtatólag hatnak. Mindkét helyiségben már egy kisebb falszakasz dekorálásával is elérhető a relaxáló hatás. 

 

Miért ajánlott sófalat készíteni egy közösségi helyiségben

 

A fizikai jóllét, a testi egészség megőrzése a terápiás kezeléseken túl néhány természetes eszköz segítségével fokozható. A Himalája Sófal számtalan jótékony hatása érvényesülhet egy wellnesshelyiségben, masszázsszobában vagy más, terápiás gyógykezelésre szakosodott intézményben. 

 

A sószobák, sóbarlangok nyújtotta páratartalom, a Himalája sóból készült termékek segítik a légúti panaszok enyhítését és a levegő ionizálását is. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az idegrendszer és a test energetikai erősödésében is szerepe van. Emiatt szerteágazó az a terápiás terület, ahol használata mindenképpen ajánlott a belsőépítészeti megjelenítésben, akár több Himalája sóból készült berendezési tárggyal kiegészítve. 

 

A Himalája Sófal segítségével csökkenthetők a légúti panaszok az óvodákban, gyermekorvosi rendelőkben vagy idősotthonokban.

 

Különösen fontos erre figyelmet fordítani a téli időszakban, valamint a veszélyeztetett területeken, ahol több beteg fordul meg. 

 

Ha nincs elég hely, készíts mobil sófalat

 

Ha egy helyiségben nehezen megvalósítható egy komplett sófal építése, érdemes mobil sófal készítésében gondolkodni. 

 

A hatás a felület nagyságával erősíthető, minél nagyobb a sófal, annál több jótékony hatás élvezhető. Azonban a méretet úgy érdemes kiszámolni, hogy az még könnyen mozgatható legyen. 

A sófalhoz szükséges burkolóanyag mellett a mobil sófal hatását egészítsd ki tégla formájú Himalája Sólámpával, mécsestartókkal.

Nézz körül webáruházunk kínálatában, mivel tudod még erősíteni a Himalája só hatását otthonodban!

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0