Sólámpák

A Himalája Sólámpa hatásai nappal és éjszaka

A fény fontos szerepet játszik lelki egyensúlyunk megteremtésében, nézzük, milyen módon élvezhetjük a sólámpa hatásait a mindennapokban. Valószínűleg a fény fontosságát az életünkben csak akkor vennénk észre, ha nélkülözni kellene azt. 

 

A tavaszi és nyári hónapokban a hosszabb, napos órák számának rohamos növekedésével egyre többet töltünk a szabadban, feltöltődünk a napfény természetes hatásaival. Talán pont emiatt kell még jobban megválasztani az otthonunkban lévő lámpákat. Segítünk, hogyan helyezhetsz el a szemnek kellemes fényforrásokat, hogy az ne jelentsen éles váltást a lakásba érkezve az esti órákban sem. 

 

Az otthoni munkavégzés és a sólámpa hatásai

 

Az otthon egy többfunkciós tér, manapság egyre fontosabb, hogy az ott töltött időben a lehető leghatékonyabban tudj dolgozni vagy házimunkát végezni. Bármelyik napszakban szükséged lehet a Himalája sólámpa jótékony hatásaira. Ha korán kelő vagy, és a reggeli órákban még szükséged van a lámpafényre a készülődéshez, sokkal könnyebben fog menni, ha nem éles fény mellett teszed. 

 

Ugyanez igaz akkor is, ha éjjeli bagolyként este vagy éjszaka szoktál dolgozni, vagy bepótolni a napközben elmaradt feladatokat. A meleg fényű sólámpák mellett a szem kevésbé fárad, sőt további jótékony hatásait is kedvelni fogod. Barátságos fénye energetizál, segíti a koncentrálást, elűzi a fáradékonyságot.

 

Ha sokat dolgozol számítógép mellett, és estére már csak az elcsendesedésre vágysz, kapcsolj fel egy-két hangulatlámpát, a visszafogott fényű sólámpák alkalmasak a testi-lelki egyensúly helyreállítására. 

 

Mesterséges fényforrás természetes anyagokból

 

A fény fontos tényező az élet minden területén, de nem mindegy, hogy az otthonunkban használt mesterséges fényforrások milyen anyagból készülnek. Bár lehet már meleg fényű izzókat választani, de a lámpák vázszerkezete a legtöbbször rideg, fémes anyag. 

 

Érdemes erre figyelmet fordítani és a jó hatás érdekében természetes anyagból készült lámpákat elhelyezni az otthon több helyiségében is. Ez lehet fából készült lámpatest vagy textilbúra, de ha ilyet választasz, feltétlenül figyelj a biztonságos elhelyezésre. 

 

A Himalája sólámpák nem okoznak gondot akkor sem, ha több órán át világítanak. Igazán akkor fejtik ki legtökéletesebb módon jótékony hatásukat, ha bekapcsolt állapotban maradnak és felmelegednek. 

 

Az esti órákban válaszd a feltöltődést, és ezt természetes fény mellett tedd. Ha szeretsz olvasni, fogd a kedvenc könyvedet és egy csésze teát, kapcsold fel a közeledben lévő sólámpát. Ha egy stresszes nap végén az igazi felüdülés számodra egy kád illóolajos fürdővíz, fürdősóval kiegészítve, akkor már csak a mécsesekről kell gondoskodnod a teljes feltöltődés érdekében.

 

A gyerekszobák tökéletes esti fényei

 

Gyermekek esetében különösen fontos figyelmet fordítani arra, hogy az esti órákban már az alvásra, pihenésre készülhessenek. Ehhez a szórt, meleg fényű kislámpák nagy segítséget jelentenek a szülők számára is. Az éles, vibráló fények helyett egy-egy természetes fényű lámpa legyen csak felkapcsolva.

 

A meghitt, barátságos fényű Himalája sólámpák a kicsiknek is segítik az ellazulást, az aktivitás utáni elcsendesedést. A pihentető alvás mellett számukra a biztonságérzet is fontos, sok kisgyerek szereti, ha égve maradhat a szobájában egy-egy jelzőfény. 

Az éjszakai fény könnyen használható a gyerekszobában elhelyezve, webáruházunk kínálatában többféle formában tudsz rendelni a nyugodt, pihentető éjszakai alváshoz. Többféle árnyalatban található – sárga, rózsaszín, narancs – melyek mindegyike meleg, nyugtató hatású, így biztosítja a tökéletes alvást.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0