A Himalája Sófal az irodában több, mint dekoráció – segíti a stresszoldást!

A nyári eseménydús hétvégék után kiváltképp érvényes, hogy a hétfői kezdés különösen döcögősre tud sikeredni. Illetlen vagy sem, de az ember szinte fáradtabban érkezik a munkahelyére, mint ahogy pénteken hazament. Kell valami gyors üdítő segítség, és valami, ami ezt a stresszt folyamatosan oldja. 

A tonikos kávé csábítónak tűnik, a jégzörgés a pohárban külön ébrenlétre sarkallja az embert, ha nem zavarja nagyon meg a napindító értekezlet feszült csendjét. Jólesően oszlik szét a koffein a testben, igazából intravénásan járna mindenkinek, külön kérés nélkül.

De ez sem az igazi.

Valami másra lenne szükségünk, valami olyanra, ami a kánikulától kimerült szervezetünk ionháztartását természetesebb úton billentené helyre, mint a kávé.

A só. Arról mondják, hogy arra szükség van a víz mellett ebben a hőségben.

Só. Nekem. Természetesen. Hol is olvastam?

Lehetőleg ne legyen az a só fehér. Szép a fehér, de nem eléggé ráz fel.

Színes legyen.

Valami nőies. De ne nagyon. Lehet kissé narancsos is, azt az árnyalatot a férfi munkatársak is jól viselnék.

Akár minden egyes nap.

Mélylevegő. Koncentráljunk!

Ez az! Mélylevegő! Valami, ami a levegőt is tisztítja. Természetesen.

Só. Nekem. Természetesen. Levegő. Mélyen.

Megvan! Sótégla! Himalája Sótégla! Egy egész fal. Micsoda belsőépítészet!

Húzhatjuk a Főnök és közénk. Vagy a tárgyalóba. A tálaló asztal mögé. Ez lenne a legjobb. Mindenkinek jutna belőle!

A Himalája Só felhasználásával kialakított terápiás- és wellness környezet segíti a feszültségoldást, a stressz elengedését. A Himalája Sóból épült térelválasztók, vagy berendezési tárgyak megjelenése, energizáló hatásúak.

Ez kell nekünk, nyáron, hogy frissítse a levegőt, télen, hogy ionizálja. Máris kevesebb lenne a taknyos, felsőlégúti megbetegedéssel járó munkakiesés.

A tetszetős egyedi mintázatú és színű Himalája Sótéglát a pakisztáni hegyekből kibányászott sótömbökből vágják méretre. A kiszáradt őstenger hagyatéka, összetétele ugyanaz a természetes, évmilliók alatt formálódott sókristály és ásványi anyag, mely valamennyi Himalája Só termékre jellemző.

Míg felhúzzák a falat, addig sem maradunk só nélkül. Most leteszünk mindenki asztalára egy Sólámpát, vagy Sómécsest, és Himalája Sószappant a mosdókba. Ez az ötlet már önmagában frissítő!

 

Szerző: Polgár Ágnes

Kép: Himalája Sóház

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0