mennyi sótégla_blog cover

A nagy dilemma: mennyi sótégla kell egy szobába?

Egy otthoni sófal vagy sószoba kialakításával sokat teszünk egészségünk megőrzéséért, hiszen a Himalája Só számos jótékony hatással bír. Ám az egyik legfontosabb kérdés, ami ez esetben felmerül, hogy vajon mennyi sótégla kell egy szobába annak érdekében, hogy a só előnyei érvényesülhessenek?

Ennek járunk most utána. 

 

 

Himalája Sóval az egészségért

 

Néhány ezer évvel ezelőtt még nem is sejtette az emberiség, hogy egyszer majd az olyan szimpla dolgok is luxusnak számítanak, mint a tiszta, szennyeződésektől mentes levegő. Márpedig napjainkban pontosan ez a helyzet. 

 

Az urbanizált világ hatására már a minket körülvevő levegő minősége sem a régi. Bár ahhoz hatalmas összefogás kéne, hogy ezen globális szinten változtassunk, egyénileg viszont mindenkinek megvan arra a lehetősége, hogy legalább otthonában tisztább, egészségesebb levegőjű környezetet biztosítson. Például a Himalája Só segítségével.

 

A Föld legmagasabb hegységének gyomrából kibányászott ősi, narancssárgás-rózsaszínes só ionizáló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért tisztítja a levegőt és segít az akut vagy krónikus légzőszervi panaszok csökkentésében.

 

Ha otthonunkban is a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a sóterápiából, akkor célszerű sófalakat építeni, vagy ami a legjobb, kialakítani egy külön sószobát. Amennyiben ezt tűztük ki célul, fel is merül a legfontosabb kérdés: mennyi sótégla kell egy szobába?

 

 

Több tényezőtől is függ, hogy pontosan mennyi sótégla kell egy szobába

 

Bár az emberek többsége ebben az esetben is az internetet hívja segítségül, ám jó, ha tudjuk: az online térben számos tévhitbe és fals információba futhatunk bele.

 

Úgyhogy tisztázzuk is a legfontosabbat: nem lehet egzakt módon meghatározni azt, hogy mennyi sótégla kell egy szobába, ugyanis minden eset egyedi. Nincs tehát olyan szám vagy viszonyszám, ami választ adna erre a kérdésre, ha ilyesmiket olvasunk, akkor gyorsan felejtsük is el. 

 

Amiből ki lehet indulni, az az, hogy a lehetőségekhez mérten (anyagi és lakberendezési szempontból egyaránt) a legnagyobb sótömeget kell elhelyezni a kiszemelt helyiségben, hogy a só terápiás hatásai minél inkább érvényesülhessenek. 

 

Ezenfelül fontos tényező még a szoba alapterülete, de ez önmagában cseppet sem elegendő információ, hiszen számít még a belmagasság, a tájolás, a szellőztethetőség és a bútorozottság is – tehát a helyiség minden egyéb jellemzője.

 

Mindemellett azt is végig kell gondolni, hogy mi a célunk: egy külön wellness-, pihenő-, masszázshelyiséget szeretnénk kialakítani, vagy a sófal a lakótérben kerül elhelyezésre? Csak dekorációs, relaxációs célt szolgálna, vagy esetleg terápiára, megelőzésre szeretnénk használni? 

 

Látható, hogy a valóságban több szempont mérlegelése után lehet csak meghatározni, hogy mennyi sótégla kell egy szobába. Ha pedig ebben sikerült dűlőre jutni, akkor jöhetnek az olyan további teendők, hogy kiválasztjuk, milyen színű és alakú sótéglákat szeretnénk majd használni. 

 

 

A tervezés a sikeres kivitelezés kulcsa!

 

Ha te is szeretnél sószobát vagy sófalat kialakítani otthonodban, akkor most már tudod, hogy a “mennyi az annyi” kérdésre nem az internetes cikkekben fogod megtalálni a választ. Az előbbi szempontok mentén haladva kérünk jegyezz fel minden fontos információt a leendő szószobával kapcsolatban. 

Ezután vedd fel velünk a kapcsolatot, és az általad megadott paraméterek alapján már tudunk segíteni neked abban, hogy megközelítőleg mennyi sótéglára lesz szükséged a fal vagy a szoba kialakításához. Így nem kell vaktában tapogatóznod – és később esetleg bosszankodnod –, hanem otthonodban is élvezheted a Himalája Só előnyös hatásait.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0