Sótégla - ajándék a természetből, egyenesen a mindennapokba

Sótégla – ajándék a természetből, egyenesen a mindennapokba

Képzeld el, hogy a pakisztáni hegyekben rejlő, kiszáradt őstengerből származó hatalmas sótömbök lenyűgöző világa egyenesen az általad tervezett helyiségben landol! Otthonodban éppen úgy, ahogyan wellness-szállodákban, játszóházakban, óvodákban, iskolákban vagy bármely más területen kiváló építő, szépítő és egészségtámogató eszközként funkcionál a beépített sótégla használata.

Sótégla, a belsőépítészet kiemelkedő aduásza

Tervezőként fontos szempont, hogy elnyerd a megbízó bizalmát és azonnal, már az első alkalommal meg tudd ragadni a figyelmét. Ha nem találod el az elképzeléseinek megfelelő dizájnt, akkor hamar az ajtó túloldalán találhatod magad. Használd a sótéglát aduászként! A beépíthető és megvilágítható falak nem csupán esztétikailag emelik a belső tér fényét, hanem a jól kialakított elrendezés által egészségmegőrző, légúttisztító hatásukkal is emelheted a kialakított tér értékét.

A sótégla jótékony hatásai

A kristálysót ősidők óta használják gyógyító hatása miatt.

Miért ne használnád ki te is a tervezés alkalmával? 

Manapság a dizájn mellett rendkívül fontossá vált, hogy tudjunk valami pluszt, hozzáadott értéket adni az ügyfeleknek. Egy olyan terméket, amely által nem csupán különleges hangulatot teremthetünk a gondosan megtervezett helyiségben, hanem fókuszba helyezhetjük azt, ami igazán fontos: az egészségünket. 

A sótéglák használatával egy olyan rést tölthetsz be a piacon, amely választ adhat arra az állandó kérdésre, hogy a minőségi és egyedi munkán kívül mégis mit tudsz nyújtani az ügyfeleid számára. Ezen felül pedig könnyedén érvelhetsz a sótégla azon tulajdonságaival, amelyekkel sokan még nincsenek tisztában. 

De lássuk is, pontosan melyek ezek a különlegességek:

  • 100%-ban természetes eredetű építőanyag.
  • A Himalája só által leadott negatív töltésű ionok segíthetnek a légúti megbetegedések, az idegfájdalmak, a magas vérnyomás és a reuma kezelésében. A negatív ionok szagtalan, láthatatlan molekulákból állnak, amelyek ellensúlyozni tudják a környezetedben lévő pozitív ionok túltengését, ami leginkább az embert minden nap körülvevő elektromos készülékekből származik.
  • Asztmás betegek számára különösen ajánlott a használata.
  • Nem szükséges állandó bérletet vásárolni a helyi sószobába, egyszeri befektetéssel egy életre megtérülő ajándék.
  • A beépítés során alkalmazható fényterápiás megoldással javítja a hangulatot, csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét.
  • Különleges és nyugalmat árasztó hangulatot teremt.
  • Exkluzív kiegészítő eleme lehet bármely helyiségnek.
  • Támogatja a szervezet öngyógyító erejét.

Sokszínűség és változatos megoldások

A legjobb az egészben, hogy ezeket a sótéglákat számos módon összeállíthatod, és rendkívül sokféle dizájnos megoldást biztosíthatnak a tervezés során számodra. Több színben, illetve csiszolt és rusztikus kivitelben is elérhetőek. Továbbá a Himalája sótermékek változatos tárházában különleges és egyedi kiegészítőkkel emelheted a kialakított helyiség hangulatát. Ilyen például a Himalája só pohárkészlet, sütőlap és a mozsár is, amelyek nem csupán hasznosak,de ékes díszei lehetnek a modern konyhában töltött mindennapoknak.

Ezen az oldalon minden további információt megtalálhatsz ezekről a nagyszerű termékekről.

Hozd közel a természet varázsát!

A sótégla további előnye, hogy bármely stílushoz könnyedén illeszthető. Legyen az elképzelt terv minimalista, glamour, loft, rusztikus vagy bármi egyéb, ezzel az ötlettel biztosan további egyediséget tudsz vinni az ügyfelednek szánt látványtervedbe. Az embereknek alapvetően szükségük van arra, hogy közel érezzék magukhoz a természetet. A hatalmas kertre néző üvegablakok, a látványos, halakkal teli akváriumok, a kandallóban ropogó fa és tűz melegsége mellé most egy igazán eredeti ötletet vihetsz be a modern otthonok világába.

Ne szalaszd el a lehetőséget, ismerkedj meg a sótéglák különleges világával! Tekintsd meg termékeinket és merülj el a Himalája Sóház által nyújtott lehetőségek tárházában!

Kosár
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása
0