Belsőépítészeti varázslat sólámpával egyszerűen és elérhető áron

Belsőépítészeti varázslat sólámpával egyszerűen és elérhető áron

Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy átjárja lelked a nyugalom érzése, miközben tested regenerálódik! Létezik egy hely, ahová visszavonulva átélheted a tökéletes kiegyensúlyozottságot, és ahol a mindennapi stressz pillanatok alatt köddé foszlik. Most pedig képzeld el azt, hogy mindezt a különleges élményt egy otthonba varázsolod egy egyszerű, ámde annál különlegesebb megoldással. Mi is lehet az?

Mielőtt a lényegre térnénk, először is jöjjön egy ínycsiklandó előzetes arról, amiért a szívünk csücske ez a téma

Bizonyára hallottál már a fényterápia adta lehetőségekről, de mi azért szeretnénk egy kicsit pontosítani az ezzel kapcsolatos fogalmakat. Az embert körülvevő színek és fények nem csupán a szemre vannak nagy hatással, hanem az emberi szervezet működésére is. Minden színnek egyedi sugárzása van, amely különleges hatással bír a vér összetételére, a vegetatív idegrendszerre és a máj anyagcseréjére is, ami azért fontos, mert a máj a legfőbb méregtelenítő szervünk. Egyszóval a fény nem csupán egy látást segítő eszköz, hanem annál jóval több, és ha tudatosan alkalmazzuk azt az otthonok kialakításánál, akkor varázslatos eredményeket érhetünk el az emberek otthon töltött idejének egészségre gyakorolt hasznosításában.

A fény elektromágneses rezgésének kihasználása a belsőépítészeti megoldások terén

A színek elektromágneses rezgései folyamatosan hatással vannak az emberre. Akár jelentőséget tulajdonítunk neki, akár nem, ez bizony tény! Érdemesebb foglalkozni ezzel a kérdéskörrel, mintsem háttérbe szorítani és elhanyagolni ennek jelentőségét. Gondoljunk csak bele abba, hogy milyen negatív mellékhatások jelentkeznek az emberi hangulatban és szervezetben a folyamatos napfénymegvonás esetén. Mióta világ a világ, a nap fénye energiát, feltöltődést és tulajdonképpen az életet jelenti az ember és minden földi élőlény számára.

A narancssárga szín a felkelő és a lemenő nap energiáját hordozza magában

Miért is fontos ez?

Ezzel a színnel alapvetően pozitív hangulatot költöztethetsz be a bútorok és a kiegészítők végtelen világába. A narancssárga szín életvidámságot, erőt és pozitivizmust sugároz magából, egyenesen az ember felé. Hat a mellékvesére, ezáltal növeli a fizikai energiát, tehát akármennyire is abszurdnak hangzik, komplett életerő csomagot biztosít azon emberek számára, akik napi szinten élvezik hatását.

Belsőépítészeti varázslat sólámpával egyszerűen és elérhető áron

Itt jön a ráadás, avagy a Himalája sólámpa titka

A Himalája sólámpa erőt sugárzó narancsos fénye mellett további egészségre gyakorolt hatásokkal is rendelkezik. Ebben a lámpában ötvöződik a fény- és a sóterápia minden eleme. A természetből eredő sótömbökből kivájt világító eszközből ugyanis, a környezetében lévők számára, eredeti őstengeri só párolog a levegőbe. Ennek a jelenségnek pedig felbecsülhetetlen hatásai vannak. Az effajta sóterápia számos betegség kialakulásának megelőzésében segít, vagy a már meglévő betegségek kezelésére szolgál. Mindennapi alkalmazása által az asztma, az allergia, a nátha és további krónikus légúti betegségek könnyű ellenszere lehet.

Vigyél nyugalmat és egészséget az otthonodba!

Az új lakások, házak tervezésénél vagy felújításánál gondolj erre az egyszerű és csodálatos eszközre, amelynek természetes megjelenésű változatából 9-féle méretben is találhatsz egyedi megoldást az egyes helyiségek megvilágítására, a kis méretektől egészen a monumentális nagyságú, 100 kilogrammos lámpákig. Ezen felül pedig – a megszokott kinézetű sólámpák mellett – nálunk egyedi, formákra faragott termékekkel is találkozhatsz. Gyermek- és babaszobákba például varázslatos megoldás lehet a ló vagy piramis formájú sólámpa, míg a hálószobába, a konyhába vagy a nappaliba kitűnő és letisztult megoldásként funkcionálhat a lámpák kocka vagy gömb alakú változata. Bármelyik forma vagy méret is nyeri el tetszésedet, a Himalája sólámpák segítségével nyugodt és bensőséges hangulatot teremthetsz a lakás bármelyik helyiségében, és a legjobb az egészben, hogy a különleges hangulat mellett a lámpa támogatja az idegrendszert, a mellékvesét, a tüdőt és a jobb lelkiállapotot is.

A varázslat olykor tényleg elérhető formát ölt!

Nézz szét a Himalája Sóház világában, és ismerkedj meg a Himalája sólámpa minden részletével!

Kosár
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0