A Himalája Só a legtermészetesebb és legősibb tengeri só, mely mentes minden ipari beavatkozástól, kezeléstől és adalékanyagtól. Ásványi anyag és nyomelem tartalma, egyedi kristályszerkezete, rózsaszínes kristályos színe és 100%-os tisztasága teszi különlegessé.
Ételeid ízesítésére használva, étkezési sóként fogyasztva minden pozitívumát élvezheted. Jótékonyan hat tested biokémiai és biofizikai folyamataira. Pozitívan hat keringési- és idegrendszered, valamint sejtjeid működésére. Szabályozza a vérnyomást, és jótékony hatást gyakorol a szívműködésre (természetesen csak megfelelő mennyiségben fogyasztva). Támogatja és segíti az anyagcsere-folyamatokat, méregtelenít. Lúgosítja a szervezeted, helyreállítja annak sav-bázis egyensúlyát. Erősíti a csontjaidat, izmaidat, ízületeidet. Kívül-belül hidratál és támogatja immunrendszeredet. Energetizál és egyensúlyba hoz. Jelentősége éppen ezért a gasztronómiában különösen meghatározó, nem ok nélkül szavazott bizalmat ennek a különleges sónak számos neves séf és szakács.
Fedezd fel a Himalája Sóban rejlő lehetőségeket!
A Himalája Sóval nemcsak ételeidet ízesítheted, hanem az abból készített kősó sütőlappal a hagyományos sütést különleges élménnyé teheted, valódi íz élménnyé varázsolhatod. A Himalája Só Sütőlapon grillezett húsok és zöldségek szaftosak és természetesen zamatosak, vitaminban gazdagok maradnak, megőrzik magas ásványi anyag tartalmukat.
Az ételek előzetes sózása szükségtelen, mivel a sütési folyamat közben só oldódik ki a sütőlapból az ételbe, így teremtve meg a harmonikus ízvilágot. Friss zöld-fűszerek használatával tovább fokozhatjuk a gasztronómiai élményt.
A Himalája Só Sütőlap használata alternatíva lehet a hagyományos sütési módokkal szemben, mivel a húsokat és zöldséget hozzáadott zsiradék nélküli készítheted el. Az egészséges táplálkozás mellett a hagyományos sütéssel járó égett zsír- vagy olajszagokat is száműzheted a konyhából.
A Himalája Só Sütőlap használata különleges gasztronómiai élmény abból a szempontból is, hogy igazi családi tevékenységgé varázsolhatod az ebéd és vacsora elkészítését, valódi kerti parti hangulatot teremthetsz vele akár a nagyvárosi lakásod konyhájában is. A Himalája Só Sütőlapot a sütés, grillezés mellett használhatod az ételek melegen tartására, azok egyedi, látványos szervírozására, vagy akár azok hűtésére, fagyasztására is.
Sokoldalúságát bátran használd ki, kápráztasd el szeretteidet, vendégeidet!
Design és Dekoráció
A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.
Bőrápolás, otthoni Spa
A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet.
Főzés, sütés, tálalás
A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.
Nyalósó állatok számára
A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.
Himalája Sóház Kft.
Meggyes u. 18. | 2045
Törökbálint
Magyarország
(NEM üzlet)
A honlaptartalom (szövegek, termékképek) szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva. A honlapon szereplő bármely szerzői műnek, vagy azok részleteinek a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül való bármilyen felhasználása tilos.
Copyright © HimalájaSóház 2024