Éjszakai Fény

A Himalája Só Éjszakai Fény elősegíti a kellemes, barátságos, nyugtató hangulat megteremtését a helyiségben. Hálószobában klasszikus éjjeli fényként, közlekedőben, folyosón elhelyezve irányfényként is kitűnően használható.

Kis méretének köszönhetően utazások alkalmával is ideális, könnyen hordozható.

Kényelmes használatot biztosít: kábel nélkül, közvetlenül a fali dugaljba csatlakoztatható. Szükség esetén a villásdugó 90 fokban elfordítható, ezzel megkönnyítve a használatát.

Minden Himalája Só Éjszakai Fényünk egyedi megjelenésű. A pontos méret, súly és szín kis mértékben változhat.

A lámpák színe a rózsaszín – sárga – fehér és rózsaszín – narancs – vörös tartományba esik, meleg, nyugtató, békés légkört teremtve.

Megjegyzés:

A 100%-ban természetes Himalája Sólámpa enyhén feloldódhat, felületén nedvesség csapódhat ki, ha hosszú ideig nem használja, vagy nedves környezetben tárolja. Kérjük, törölje le egy száraz ruhával, majd ismét kapcsolja be.

Éjszakai fények

Belsőépítészet

Design és Dekoráció

A természetes sótömböt tégla formára darabolják és igény szerint simára csiszolják. Színe igen sokféle lehet, a rózsaszíntől a sötét narancs színig. Szépségét és a helyiség hangulatát/egyediségét fokozza, ha átvilágítjuk a sófelületet.

Wellness

Bőrápolás, otthoni Spa

A Himalája Sót tartalmazó fürdő nemcsak egy kellemes, nyugtató fürdő, hanem valódi terápia a szervezetnek A Himalája Fürdősó méregteleníti, táplálja, hidratálja, revitalizálja a bőrt. Erősíti és fiatalossá varázsolja a bőrszövetet. 

Gasztronómia

Főzés, sütés, tálalás

A Himalája Só kiválóan alkalmas a hétköznapi és ünnepi étkezések ízesítésére vagy sütőlapként grillezésre. A megsült húsokat, zöldségeket ugyanazon a só lapon ízlésesen tálalhatjuk is.

Nyalósó

Nyalósó állatok számára

A Himalája Nyalósó extra kemény Himalája Só a háziállatok és vadállatok számára. Az időjárással szemben fokozottan ellenálló, kötél segítségével felfüggeszthető, így az állatok igényük szerint használhatják.

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0