BISNODE tanúsítványt kapott A Himalája Sóház Kft.

BISNODE tanúsítványt kapott A Himalája Sóház Kft.

Bisnode tanusitvany

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Himalája Sóház Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Miért fontos a Bisnode tanúsítvány számunkra?

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el. Fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt. Erre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így ez a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

BISNODE tanúsítványt kapott A Himalája Sóház Kft.

A tanúsítvány

A Himalája Sóház Kft. a Bisnode „A” tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely A, AA és AAA jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul. Ezek például az Igazságügyi Minisztérium adatai, a cégbíróság bejegyzései, a NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy, mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, akár végrehajtási adatok vagy sajtóhírek alapján.

A Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja. A minősítés kialakításának köszönhetően azt is jelzi, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a Himalája Sóház Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Kosár
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása
0