Himalája Sófal

elérhető luxus, beépített természetesség

December 31-ig állami támogatással!

Fontos számodra az egészséged? Meghitt atmoszférára vágysz, hangulatos látvánnyal? Nem kell választanod! Legyen álomotthonod része egy egyedi sófal valódi Himalája Sótéglákból!

Jobb levegőminőség

Bármilyen zárt térben tartózkodunk, kiemelten fontos a megfelelő levegőminőség, melynek része az egészséges páratartalom is. A Himalája Só értékes ásványtartalmával segít hozzá ehhez.

Szín- és fényterápia

A háta mögül fénnyel átvilágított Himalája Sófal nemcsak sóterápia, hanem egyben fényterápia is. A lelkünkre is pozitív, nyugtató, valamint hangulat- és kedélyjavító hatással bír.

Támogatja az Egészséged

Akár szezonális allergia, meghűlés vagy náthás megbetegedések kínoznak, a Himalája Só gyógyulást elősegítő, immunrendszert támogató hatásával jobb közérzetet garantál neked.

Otthonod éke

Egyszerre látványos, meghitt és nyugtató atmoszféra bármely élettérben, legyen az nappali, étkező, hálószoba, előszoba, esetleg egy házi wellness-részleg.

Legyen egészséges és különleges otthonod Himalája sófallal!

December 31-ig otthonfelújítási állami támogatással!

Miért is élnek egyre többen a Himalája Sófalak adta egyedülálló lehetőséggel?

Íme 3 nyomós érv, hogy mit ad számunkra hosszú távon:

MEGHITT, NYUGTATÓ KELLEMES LÉGKÖR

Meghitt, nyugtató- atmoszféra, mely testünk mellett a lelkünket is feltölti, harmonizálja: a csiszolatlan vagy csiszolt sótéglák, sócsempék, sólámpák, sómécsesek, sóbútorok mind az ősi tenger hangulatával és a Himalája érintetlenségével töltik fel szervezetünket és belső tereinket.

EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSE

Egyaránt alkalmazhatjuk egészségmegőrző- és terápiás célokra, legyen az allergia, légúti betegségek, feszültségoldás, immunerősítés, hangulat – és kedélyállapot javítás, de még a különböző makacs, atópiás bőrgyulladások, bőrbetegségek (pl. pikkelysömör, ekcéma) kiegészítő kezelésére is szuper!

SOKOLDALÚ, LÁTVÁNYOS BELSŐÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK

Burkoló- és építőanyagként is megállja a helyét. Ízléses, egyedi megvilágítással különleges belső tereket tudunk kialakítani otthonunkban. Mindemellett szalonban, wellness –és egészségtérben, szépségcentrumokban, bárokban, klubokban, üzletekben, és még megannyi izgalmas helyen nyújthat tökéletes dekorációs és belsőépítészeti megoldást, hiszen hangulati – és látványelemként nappali és éjjeli megvilágításban egyaránt tökéletes.

Tekintsd meg inspirációinkat!

Természetes és egyedi

Természetes, és egyedi színek, harmonikus otthon, látványos belső terek. Nincs több rideg élettér vagy rossz közérzet az otthonodban.

Gyors szállítás

Maximum 3 napos napos szállítási idővel dolgozunk, ráadásul kéréseiteknek megfelelően az átvételi/szállítási lehetőségeket is folyamatosan bővítjük.

Mindig elérhető készlet

Készletről dolgozunk, azaz termékeink azonnal elérhetővé válnak, amint eldöntötted, hogy szeretnél egyszerre egészségesebb és szebb otthonban élni.

Ne maradj le, rendeld meg most a Sótéglákat!

Mivel a sófal otthonod fixen beépített részét képezi majd, a sótéglák megvásárlásakor is igénybe veheted az állami, Otthonfelújítási támogatást.

2022. december 31-ig nyújtható be kérelem az Otthonfelújítási programra, mely akár 50% állami támogatás igénybevételét biztosítja.

Számláinkat olyan tartalmi megjelöléssel állítjuk ki, melyek beadhatóak a támogatás igénylésére.

A Himalája Sófal egy életre szól, nem érdemes alább adnod a prémium minőségnél, ráadásul most ráadásul most állami támogatással érheted el!

Kapcsolat

vagy

Fedezd fel az ősi Himalája sóban rejlő számtalan lehetőséget!

Nincs kiviteleződ a sófal szakszerű elkészítéséhez?

Munkánk nem ér véget a megrendelés kiszállításával, kivitelező partnerünk igény esetén vállalja a nálunk vásárolt sótéglák, sófalak beépítését.

Az egészséges, feltöltő álomotthon felé vezető út következő lépése az ingyenes, és kötelezettségmentes szakmai tanácsadásunk!

Dara Róbert
a Himalája Sóház megálmodója,
alapítója és ügyvezetője

Kosár0
Még nincsenek termékek a Kosárban.
Vásárlás folytatása
0